sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tunnustuksia

Aamulla kun heräsin, päässäni soi laulu: "Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu..."
Salaisuus piilee siinä, että en ole liikkunut koko viikkoon! Miksi? No, syyt ovat tässä:

Tekosyy 1: Kova kiirus koko viikon. Totuus: Kahdeksan aikoihin illalla on valoisaa, joten voi vielä mennä vaikka lenkille.
Tekosyy 2: Otti niin kovasti päähän, kun mökkikauppa meni vuorokaudella ohi torstaina. Totuus: Ketutukseen auttaa liikunta.
Tekosyy 3: Ei se haittaa, jos ei huvita. Totuus: Haittaa se.
Tekosyy 4: Väsytti joka päivä niin kovasti. Totuus: Liikkuminen piristää ja auttaa jaksamaan.
Tekosyy 5: Kalorit eivät kerry, jos niitä syö paljon. Totuus: Muutama olut ja pussillinen sipsejä perjantaina eivät ainakaan edistä laihtumista. Mutta, eipähän jäänyt mässäily päälle...

Niin, itseään on enemmän kuin helppo huijata.

Aamulla äitienpäivänä siis heräsin kahvin tuoksuun ja siihen, että kaksi maailman ihnainta palleroa pomppii päälläni ja antaa kasan itsetehtyjä kortteja! Sitä ennen unissani päässäni oli pyörinyt tuo laulu (mistä näitä biisejä oikein tulee??) ja ajattelin, että jotenkin se on kiemurrellut alitajuntaani sen vuoksi, kun en ole liikkunut.

Siitä suivaantuneena päätin, että tänään! Sain isomman lapseni kanssani pyöräilemään, kun hölkkäsin pitkin Meriniittyä. Kilometreja kertyi oikein mukavasti, http://reitti.idd.fi/?dN4YjScpnqi5VgTz kokonaistulos oli 7 km!

Samalla energialla sitten kokeilin jo ensi viikonlopun Salon Seiskan vaatetusta. Teemanahan on karnevaalit, joten hattu ja tyllihame on taas sunnuntaina kovassa käytössä.

Viime vuoden lookkihan näytti tältä=) Nähdään sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti