torstai 8. toukokuuta 2014

Ihminen on luotu liikkumaan.

Nyt tähän mennessä olen hakenut juoksukuntoa. Ensimmäinen tavoitteeni on juosta, hölkätä Salon 7 tapahtumassa. Viime vuodesta viisastuneena, harjoitellut enemmän lyhkäisillä lenkeillä n.4 km, koska polvi ollut erimieltä moisesta harjoittelusta.

Kunnes takapakkia! Kuume kaatoi naisen  vaakatasoon. Ihmistä ei ole luotu makoilemaan, selkään sattuu ja paikat puutuu. Eli ihminen on luotu liikkumaan, tällaisilla aatoksilla huilasin punkan pohjalla.

Tällä viikolla ekan kerran kuntosalille Hanhivaaraan. Hei selvisin hengissä! Nykyaikaiset kuntosali laitteet pettämättömiä. Siis, kun on valmis kuntoiluohjelma ja avain laitetaan laitteeseen, kone kertoo kuinka monta kertaa teet kyseisen liikkeen. Ja piippaa, kun valmis!! Näitä koneita ei hujata lintsaamalla.Tämä laite pakottaa yrittämään sinulle annetun ohjelman suorittamisen. Tämä sopii minulle, olen mukavuus liikkuja eli ei saa sattua mistään liikaa kuntosalin jälkeen. Tietysti, sn verran saa tuntua , että tietää liikkuneensa ja ei huono, jos saisi kroppansa bikini kuntoon vielä kesäksi??
Tämä on muuten kivaa!!

Myös Salon partiolaiset/ Sudenpennut auttoivat minua liikkumaan. Polkupyörällä Vuohensaareen ja takaisin kotiin yhteensä 20km.Retki oli heidän tämän kevään viimeinen kokoontuminen.

Eihän lasketa kaloreita, makkaraa syötiin hyvällä ruokahalulla, hyvässä seurassa!

Olipas mukavaa pyöräillä Partiolaisten kanssa ! Kiitos teille Sudenpennut!Kiva kun olitte rohkeita tulemaan samaan valokuvaan.



 Tarviiko liikkumisen olla aina välineurheilua? Yritän nyt todistaa, että pyöräillä voi ilman vaihteitakin.
Upeat maisemat Vuohensaari ,Salo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti