perjantai 18. huhtikuuta 2014

AU AU AU

Siellä ne lihakset kasvaa=)

Hain tosiaan kortin Salon Gym ja Fitness centerille. Vitsit sentään, mikä ihana vastaanotto, ihan kuin olisi kotiinsa tullut! Tiskin takana kaksi iloista ihmistä, molemmat toivottivat tervetulleeksi ja kertoivat, miten sali toimii. Loistavaa asiakaspalvelua! Kiitos!

Kävin tiistaina sitten Salon Gym & Fitness Centerillä Jonnan BodyPumpissa. Ajattelin aloittaa rauhallisesti: kaikista pienimmät painot ja välillä ei painoja ollenkaan. No olipa tosiaan hyvä, että otin ne pienimmät, koska lihakset huusivat hallelujaa jo tunnin aikana! Keskiviikkona töissä kävelin hieman vaikeahkosti; pysähtyä ei olisi saanut ollenkaan, koska heti sattui. Torstaina tuntui, että mitä pidemmälle päivä meni, sitä enemmän tuntui. Mikä fiilis! Mulla on siellä jossain lihakset, jotka olivat tehneet töitä tunnilla! Ja ei, en unohtanut venyttelyä laisinkaan, vaan tein venytyksiä lisää vielä illalla kotona. Keho vain sai shokin;)



Torstaina menin "palauttavaan" kuntonyrkkeilyyn, jälleen Gymille. Ohjaaja Arja on ihan loistava! Kun entisellä blondilla oli hieman välillä hakusessa, kumpi on vasen, mikä on alakoukku ja miten ne jalat nyt oikein toimivat yhteen, Arja neuvoi, opasti, ja vielä nauroikin mun huonoille vitseille siinä välissä. Kuntonyrkkeily oli oikein tehokas, rento tunti. Keskittyä piti kunnolla, mutta mitään vaativia askellussarjoja ei tarvinnut muistaa. Perusjuttuja, hyppynarua, varjonyrkkeilyä, iskuja. Suosittelen lämpimästi! Ensi torstaina uudelleen!

Niin se olo sitten tänään. Isoilla kirjaimilla AU. Kävelemään jo pystyn, istumaanmenokin on jo suorastaan normaalia, mutta ne kädet: AU. Mutta, siellä ne lihakset ovat, piilossa=)


Alkutestit kertoivat karua kieltä: ylipaino, rasvan määrä kehossa yli sallitun, puristusvoimaa ei ollenkaan, kestävyys oli kait ainoa, joka oli normaali. (Kuka mun puolesta on oikein syönyt? Kuka mun kehon kanssa on maannut sohvalla ja lukenut? Ketä voin syyttää? Ilmoittautukaa heti!) Tästä sisuuntuneena päätin aloittaa. Ja se tuntuu nyt erittäin hyvältä <3 ja ihanan kivuliaalta <3 Liikunnan jälkeen voi hyvillä mielin asettua sohvalle lukemaan.

Maanantaina taas salille!

Hyvää pääsiäistä!

Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti